Odyssee Training & Advies


Amersfoortseweg 98 3941 EK Doorn
0343-473440 Klik om te bellen

Persoonlijke zoektocht samen met andere lotgenoten
Reflecteer met andere, je doet het niet alleen
Direct in je eigen praktijk te gebruiken

Over Odyssee Training & Advies

Over Odyssee
We leren medewerkers om op een betrokken manier, praktisch toepasbare inzichten te ontwikkelen waardoor zij hun verantwoordelijkheid en zelfsturend vermogen versterken. Hierdoor kunnen hun leven en werkgeluk verder vorm te gegeven.

Visie
Elke medewerker komt tijdens de loopbaan voor veranderingen te staan die de balans tussen werk en privé verstoren. Wij geloven in een wereld waarin medewerkers tijdens alle levensfasen en loopbaanfasen ruimte krijgen voor groei en ontwikkeling. Medewerkers die met eigen regie meer veerkracht, energie en motivatie krijgen en houden.

Missie
Odyssee Vitaliteit traint, coacht en begeleidt medewerkers die met energie, motivatie en veerkracht een goede balans tussen werk en privé willen vinden. We bieden bewustwording, geven inzicht en stellen medewerkers in staat zelf de regie te voeren over hun loopbaan. We faciliteren langdurige gedragsveranderingen met een blijvend resultaat.

Odyssee Pensioen in Zicht helpt medewerker bij de oriëntatie op de aanstaande nieuwe levensfase. Wij inspireren, motiveren en stimuleren met onze Pensioen in Zicht cursussen en trainingen om deze veranderingen te bewerkstelligen.

Vitaliteit:
Steeds meer wordt de aandacht verlegd naar wat mensen allemaal wel kunnen. Deze positieve benadering van gezondheid en inzetbaarheid omarmen wij. Vitaliteit is niet alleen fysieke of mentale gezondheid maar gaat ook om motivatie, energie en veerkracht. Gezondheid is niet meer de af of aanwezigheid van ziekte, maar het vermogen van mensen om met fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk eigen regie te voeren (Huber, 2012). Dit gaat niet vanzelf en wij helpen om een goede balans te vinden.

Diversiteit in leeftijd, levensfase, loopbaanfase:
Een gezonde organisatie heeft een grote diversiteit aan medewerkers. Dit vergroot de kansen om een veranderende wereld aan te gaan. Afhankelijk van leeftijd, levensfase en loopbaanfase verschillen de behoeften en mogelijkheden om te leren en te veranderen. Onze leer- en ontwikkeltrajecten sluiten aan bij de uitdagingen waar organisaties voor staan en de diversiteit van de medewerkers. Wij geloven dat een goede werkgever aandacht heeft voor de medewerkers en de voorwaarden schept dat zij vitaal kunnen zijn en blijven. Dit doe je door oog te hebben voor de snelle ontwikkelingen op het werk en de verandering van levensfase. Voor medewerkers die een verstoring ondervinden bieden wij training, coaching en begeleiding. Wij geven medewerkers de kans zelf de regie te nemen, preventief. Odyssee helpt jouw medewerkers in te zien wie ze zijn, wat ze kunnen en waar kansen zitten.

Wil je meer weten? www.odyssee.nl

Odyssee Training & Advies in het kort

Soort opleidingen

Bedrijfsopleidingen
Dagopleidingen
Opleidingen voor ouderen
Trainingen
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo

Vakgebieden

Coaching
Persoonlijke ontwikkeling
Training en advies
Werk en vrije tijd

Onze locatie

Odyssee Training & Advies


Amersfoortseweg 98 3941 EK Doorn
0343-473440 Klik om te bellen