OEM Office Elearning Menu


Wisselweg 33 1314 CB Almere
036 760 1019 Klik om te bellen

Award Winning E-learning
De laagste prijs garantie
Persoonlijke service van ons deskundige team

Over OEM Office Elearning Menu

OEM Office E-Learning Menu

De opleider voor de pc eindgebruiker en de IT Professional.
Op kantoor werken we maar liefst 80% van onze tijd met Microsoft Office programma’s. (Certiport Survey, 2007)
Nederlandse bedrijven verliezen jaarlijks naar schatting zo’n 23 miljard euro doordat werknemers de basale computervaardigheden niet onder de knie hebben. (Universiteit Twente)
Per dag zijn we gemiddeld 38 minuten kwijt met het uitzoeken van computer en internet problemen als gevolg van onvoldoende vaardigheden. (Universiteit Twente)
Uit onderzoek is gebleken dat 87% van gecertificeerde individuen meer werk gerelateerde opdrachten in minder tijd kunnen uitvoeren omdat ze een Microsoft Office certificering hebben. (Certiport Survey, 2007)
6 van de 10 MOS-gecertificeerde respondenten geeft aan meer complexe of moeilijke opdrachten uit te voeren sinds ze hun examen hebben gehaald. (Certiport Survey, 2007)

OEM Office Elearning Menu is opgericht door Graham Hulsebos in 2010 en is uitgegroeid tot een internationaal trainingscentrum met 15 specialisten. OEM Office E-Learning Menu Duitsland is actief online sinds 2012. OEM is ook een geaccrediteerde partner van Microsoft, een geautoriseerd Microsoft Office Specialist (MOS) examencentrum. Met meer dan 17 jaar ervaring helpen wij particulieren en organisaties aan kennis met E-Learning cursussen, Incompany trainingen en Virtuele trainingen in de verschillende Microsoft Office pakketten en vele andere applicaties en ICT gerelateerde trainingen voor de IT professionals die zich willen opleiden en certificeren.
 
Verder zijn de specialist in Microsoft Office trainingen. Met meer dan 950 verschillende Trainingen en cursussen de meest voordelige eb complete opleider van Nederland.
Volgens onze klanten (2100+) ben je verzekerd van topkwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.

Splendid Learning
De bedrijfsfilosofie van OEM Office Elearning Menu komt optimaal tot uiting in Splendid Learning model. Splendid Learning is ontwikkelt om tot een efficiënter resultaat te komen. Met Splendid Learning weet je zeker dat je het meeste uit jouw trainingsbudget haalt, wat tot uiting komt in verhoging van het 'Human Capital' van jouw organisatie. Dit rendement is nu ook meetbaar. Je doorloopt het hele model van onze dienstverlening om het optimale rendement te halen uit de geïnvesteerde tijd en inspanning.

Situation
Om inzicht te krijgen in de huidige kennishiaten van de cursist, maken wij gebruik van een online pre-test gekoppeld en voorafgaand aan een E-Learning cursus.
Voor een Incompany training maken wij gebruik van een online nulmeting via een meerkeuze vraag test voor Microsoft Office of via een telefonische intakegesprek of indien gewenst in een persoonlijk gesprek (eventueel virtueel) met een MOS Master gecertificeerde docent.

De kennishiaten voor de ICT professional worden op certificeringsniveau bepaald met behulp van de MeasureUp. 

Pre-test voor Microsoft Office
Het resultaat van de pre-test kan verwerkt worden in een op maat gemaakte E-Learning cursus. Zo leert de cursist alleen hetgeen wat hij/ zij nog niet beheerst. Zo bespaar je tijd en geld. Bij de online nulmeting kan een docent de resultaten in een Incompany training verwerken tot een maatwerk training.

MeasureUp voor ICT Professionals

De docent kan bij een Incompany training gebruik maken van de resultaten van de MeasureUp, om zo een diepgaande training in een kortere tijd te verzorgen. 

Improve
Improve voor Eindgebruikers
Nu de cursist weet wat de exacte leerbehoefte is, is de volgende stap de (online) cursus te volgen. De cursus kan men standaard 365 dagen lang trainen en op eigen tempo en volgorde na startdatum voltooien. Daarbij is de online cursus overal en op elk moment 24/7 toegankelijk en is een geïnstalleerde Microsoft Office op de computer niet nodig (In the Cloud). De cursus bevat leesopdrachten, lessen, praktijkopdrachten met real-time analyse van de uitgevoerde opdrachten en resultaten, daarbij onthoudt de real-time voortgangsrapportage de voortgang die de cursist heeft geboekt. 

Kosten per cursist. 
Daarvoor kan je gemiddeld rekenen op € 20,00 per uur E-Learning. 2 uur E-Learning staat ongeveer gelijk aan een dag klassikaal trainen. Daar heb je de eerste besparing al binnen. Een dag klassikaal trainen kost al snel € 555,00 per cursist. Reken het zelf maar eens uit of neem contact met ons op. Wij berekenen graag voor je hoeveel je kunt besparen als organisatie.

Improve voor ICT Professionals
Bij een ICT E-Learning training zal de gecertificeerde docent de cursist trainen en begeleiden via de Online Mentor richting het beoogde examen. De trainingsduur is altijd maatwerk en afhankelijk van de leerdoelen van de cursist en de resultaten uit de MeasureUp.

Strengthen
Strengthen voor Eindgebruikers
Om de online cursus te versterken bieden wij Microsoft Office cursusboeken aan. De Microsoft Office cursusboeken bevatten honderden pagina’s. Hierin worden praktijkopdrachten en alle onderwerpen behandeld. 
Uitgever: Microsoft Gold Partner

Strengthen voor ICT Professionals 
Om de Incompany training te versterken bieden wij jou onze OEM Cert Kits aan. In deze OEM Cert Kit zitten alle benodigde E-Learning trainingen (video-gebaseerde), Examen Quizzen (om tussentijds de kennis te meten), Online Mentor (24/7 contact met een docent per e-mail of chat), Practical Virtual Labs (Optioneel indien beschikbaar* meerprijs), examensimulatie en tips & tricks.

Assistance
Assistance voor de Eindgebruiker
Om na de online cursus de cursist extra support aan te bieden, hebben wij diverse naslagwerken zoals Microsoft Office cursusboeken en Office video's.

Assistance voor de ICT Professionals
De OEM Cert Kits zijn zeer efficiënt om de cursist te ondersteunen. De tips en tricks bevatten handige hulpmiddelen om de cursist extra voor te bereiden op het examen. Daarnaast kan de cursist per e-mail en chat 24/7 contact opnemen met een docent.

Confirm
Confirm voor eindgebruikers
Om de opgedane kennis en vaardigheden van de cursist daadwerkelijk te meten en de waarde ervan te bepalen bieden wij de cursist een Post-test aan van 15 minuten.
Door het resultaat van de Post-test weet de cursist en/ of management of de gewenste leerdoelstellingen zijn bereikt.

Confirm voor ICT Professionals
Om te verifiëren of je klaar bent voor het examen, kan je opnieuw de MeasureUp uitvoeren.
 
Microsoft Office Specialist (MOS) certificering 
Is de cursist klaar om de kennis om te zetten in een MOS certificering? Om de cursist voor te bereiden voor het MOS examen bieden wij Gmetrix Microsoft Office proefexamens aan.
Trainingsadvies nodig?
Neem voor al je vragen gerust contact met onze opleidingsadviseurs op. Of laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons.

Foto's

OEM Office Elearning Menu in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Bedrijfsopleidingen
Cursus
Dagopleidingen
E-learning
Maatwerk
Online
Thuisopleidingen
Training
Trainingen
Virtual Classroom
Volwassenenopleiding
Workshops

Opleidingsniveaus

CEF Niveau: Beginners, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Divers
Gymnasium
Hbo
Mbo
Voortgezet onderwijs
Wo

Vakgebieden

Beroepsopleiding
Coaching
Communicatie
Computers en ICT
Creatief
Dieren
Economie, recht en arbeid
Horeca
Kunst en Cultuur
Lerarenopleidingen
Management
Medezeggenschap
Media en journalistiek
Mode
Muziek, theater en beeldende kunsten
Persoonlijke ontwikkeling
Security
Sociaal en pedagogisch
Sport en bewegen
Talenonderwijs
Techniek
Uitvaartbranche
Veiligheid
Werk en vrije tijd
Zorg

Artikelen

Microsoft Office cursussen (Migratie), ICT Trainingen & Certificeringen. Het bieden van de exacte oplossing is onze specialisatie.

OEM Office Elearning Menu biedt onder andere de beste Microsoft Office 365, 2019, 2016, 2013, 2010, Office Migratie en ICT trainingen, proefexamens en certificering examens aan. Met het diverse lesmaterialen...

Onze locatie

OEM Office Elearning Menu


Wisselweg 33 1314 CB Almere
036 760 1019 Klik om te bellen