Office Training Centrum


Hanzelaan 278 8017 JJ Zwolle
038-4600660 Klik om te bellen

Over Office Training Centrum

Office Training Centrum te Zwolle verzorgt Office trainingen (Excel, Word, SharePoint, Microsoft 365, VBA, etc) en heeft cursuslocaties door het hele land.

Ontevredenheid, daarom doen wij het beter
We merkten ontevredenheid bij cursusdeelnemers over opleiders. Opleiders worden als traag, bureaucratisch en klantonvriendelijk ervaren. In 2017 zijn wij hier op ingesprongen. We zijn een klein team met gedrevenheid en nog ècht geïnteresseerd in de klant, u als mogelijke cursusdeelnemer. 

Klassikale trainingen door het hele land
Klassikale trainingen worden aangeboden in Zwolle, Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Eindhoven in het open rooster. Dit geeft als voordeel dat u in een groep een training volgt uit verschillende organisaties waardoor u van elkaar kunt leren. Welke problemen kampen anderen en hoe hebben zij dit opgelost? Dit is ècht een meerwaarde aan een klassikale training.

e-Learning
Naast klassikale trainingen, bieden we veel cursussen aan in e-learning. Vanuit thuis of op uw werk, achter uw eigen PC, een training volgen. Het grote voordeel van e-learning is de flexibiliteit. U kunt een training volgen waar u dat wilt, wanneer u dat wilt, hoelang u dat wilt en hoe vaak u dat wilt. Een docent op afstand ondersteunt u bij vragen wanneer u er echt niet meer uitkomt.

Open leercentrum
Tenslotte bestaat nog de mogelijkheid om een training te volgen in ons open leercentrum. Dit is bijzonder handig wanneer geen geschikte werkplek heeft om een training in e-learning te volgen. U kunt bij ons in ons open leercentrum, zonder extra kosten, uw studie volgen. In het Open Leercentrum zal altijd een bekwaamde docent beschikbaar zijn om u te begeleiden. Het Open Leercentrum is op werkdagen geopend van 8:00 tot 15:00 (woensdag uitgezonderd).

Bedrijfstraining/Maatwerk
Wilt u als organisatie zelf de onderwerpen bepalen voor een training, dan kunnen we in overleg met u tot een training-op-maat komen. Onderwerpen uit verschillende trainingen mogen met elkaar gecombineerd worden. De training kan gegeven worden op een cursuslocatie van Office Training Centrum, of bij u op kantoor of organisatie. Hoe goed wilt u het geregeld hebben?

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen, wilt u contact? 
Bel ons: 038-4600660 / info@officetrainingcentrum.nl 
Vele grote en kleinere organisaties gingen u voor. Wanneer komt u?

Foto's

Office Training Centrum locatie

Office Training Centrum in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Bedrijfsopleidingen
Cursus
Dagopleidingen
Deeltijd
E-learning
Maatwerk
Thuisopleidingen
Training
Trainingen
Voltijd
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo
Wo

Vakgebieden

Computers en ICT
Persoonlijke ontwikkeling

Onze locatie

Office Training Centrum


Hanzelaan 278 8017 JJ Zwolle
038-4600660 Klik om te bellen