Philips van Horne


Herenstraat 298 6004 XL Weert
0495 - 43 10 30 Klik om te bellen

Over Philips van Horne

Op de Philips van Horne kunnen leerlingen terecht voor VMBO GL/TL (mavo) en havo. Aanmelden op de Philips van Horne kan met een kader/mavo, mavo, mavo/havo en havo/vwo advies. Het advies van de basisschool is hierbij bindend. De school biedt daarnaast de leerlingen veel uitdagingen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

De Philips van Horne is een moderne scholengemeenschap waar alle betrokkenen zich herkend en erkend voelen. Binnen duidelijke kaders en door middel van structuur, wederzijds respect en vertrouwen geven wij elkaar ruimte om kennis, vaardigheden en competenties te ontwikkelen. Gesterkt door nieuwe inzichten en coaching maken alle betrokkenen een persoonlijke groei door. Deze persoonlijke ontwikkeling en het leren nemen van verantwoordelijkheid zijn onmisbaar op weg naar zelfstandigheid. Binnen deze ontwikkeling maken wij ruimte voor reflectie en leren onze jongeren de kracht van zelfreflectie.

De Philips van Horne wil bijdragen aan een succesvolle toekomst van haar leerlingen door ze op een innovatieve wijze voor te bereiden op een snel veranderende maatschappij en de vervolgopleiding die bij de jongere past. Van oudsher staan we voor goed en degelijk onderwijs en zijn trots op hetgeen wat we doen.

De Philips, jouw fundament voor de toekomst

Foto's

Philips van Horne in het kort

Soort opleidingen

Voltijd

Opleidingsniveaus

Voortgezet onderwijs

Onze locatie

Philips van Horne


Herenstraat 298 6004 XL Weert
0495 - 43 10 30 Klik om te bellen