Politie- en Beveiligingpersoneel Opl OPB


Engelenkampstraat 86 6131 JJ Sittard
0464206620 Klik om te bellen

Over Politie- en Beveiligingpersoneel Opl OPB

OPB is sinds 1988 een gespecialiseerde opleider binnen de sectoren Ordehandhaving, Preventie en Beveiliging. Het OPB is hiermee een van de oudste en meest ervaren vakopleiders binnen deze branches.

Het OPB onderscheidt zich in het mondeling contactonderwijs door zeer ervaren docenten uit de praktijk. Al onze docenten hebben een achtergrond vanuit het politiewezen, defensie of de beveiliging.

De opleidingen worden decentraal verzorgt op de eigen OPB opleidingslocaties (Sittard, Eindhoven  of Arnhem) en bij onze klanten in huis.

Het aanbod van het OPB bestaat uit MBO2 en MBO3 opleidingen in de Beveiliging en het Openbaar Toezicht. Maar ook vakopleidingen zoals particulier onderzoeker of buitengewoon opsporingsambtenaar vallen binnen het aanbod. Daarnaast worden er veel verschillende trainingen aangeboden zoals BHV, Beroepsverkeersregelaar, Pro-actief Beveiligen, Weerbaarheid en vele anderen.

Uit de onafhankelijke cijfers van het landelijkexamenbureau Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiliging (SVPB) blijkt dat het OPB al jarenlnag behoort tot de beste vakopleiders binnen de sector.

Het OPB is als een van de weinige MBO-opleiders Lloyds Register/Cedeo geregistreerd en beschikt ook over het keurmerk van de Nederlandse Raad voor Trainers en Opleiders (NRTO). Vanzelfsprekend is het OPB geregistreerrd in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO) van het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen. Kortom een keuze voor het OPB is een keuze voor kwaliteit.

Vanuit een eigen identiteit met een oorsprong in de politieorganisatie streven wij wij naar een optimale klant teveredenheid en resultaat.

Dat onder het motto.    Onderwijs, Eigenwijs, Wegwijs,....OPB meer dan gewoon goed opleiden !.

Politie- en Beveiligingpersoneel Opl OPB in het kort

Soort opleidingen

Bedrijfsopleidingen
Dagopleidingen
Deeltijd
Trainingen
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Mbo
Veiligheidsopleidingen
Zakelijke taaltrainingen

Vakgebieden

Beroepsopleiding
Veiligheid

Onze locatie

Politie- en Beveiligingpersoneel Opl OPB


Engelenkampstraat 86 6131 JJ Sittard
0464206620 Klik om te bellen