PROMEG Mental Coaching


Oversteweg 2 7556 TZ Hengelo
0653799219 Klik om te bellen

Over PROMEG Mental Coaching

Mental Coaching Gewoon Doen is dè weg naar een goed gevoel. Beter om leren gaan met emoties, anders leren denken, oplossingsgericht, met gezond verstand en eerlijk zijn tegen jezelf. Leer hoe je je iedere dag opnieuw goed kunt voelen. ALLES begint bij je gedachten. En wij leren jou in de Basic cursus hoe jijzelf de leiding neemt over die gedachten. Een persoonlijkheid worden, die zich door niets of niemand uit balans laat halen!

Gewoon Doen Basic. Voor iedereen die zich gewoon GOED wil voelen, meer uit het leven wil halen en beter wil leren omgaan met stress, spanning en emotie. Een persoonlijkheid worden, die zich door niets of niemand uit balans laat halen!

De opleiding is gericht op het realiseren van daadwerkelijke gedragsverandering. Door het behalen van het Basic Certificaat kun je deelnemen aan de opleiding Gewoon Doen Pro. Wanneer beide opleidingen zijn afgerond, is er de mogelijkheid om Gewoon Doen Master te volgen.

Tijdens de opleiding wisselen theorie en praktijk elkaar af. Gewoon Doen leert je de kwaliteit van je persoonlijke leven maar ook je functioneren tijdens je werk te verbeteren. De opleiding geeft je veel kennis en inzicht in het mentale systeem van de mens. Je gaat anders leren denken, oplossingsgericht en met een gezond verstand. Je leert je emoties onder controle te houden en te leven vanuit je centrum, leert je eigen gedrag te sturen. Het bevordert oneindig veel menselijke eigenschappen waaronder productiviteit, gezondheid en discipline.

De opleiding is gericht op persoonlijke ontwikkeling en op jezelf leren coachen.

www.promeg.nl/opleidingen/basic

Gewoon Doen op de Werkvloer. Dit programma voor Bedrijfscoaching en Werkgeluk richt zich op managers, leidinggevenden en medewerkers van bedrijven en organisaties die zich willen focussen op het gebied van werkgeluk, hun kennis over gelukkig werken willen vergroten en dit ook in de praktijk willen toepassen.

Het werkgeluk programma is er voor veel verschillende soorten bedrijven en in vrijwel elke branche, waar verschillende teams of afdelingen met elkaar moeten samenwerken. Een bedrijfscoaching traject kan altijd worden georganiseerd.

www.promeg.nl/opleidingen/werkgeluk

Onze opleidingen zijn erkend als kort beroepsonderwijs door het CRKBO

Foto's

PROMEG Coach Ben Middelkamp geeft een seminar voor 250 mensen bij Van der Valk in Hengelo

PROMEG Mental Coaching in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Bedrijfsopleidingen
Cursus
Deeltijd
Training
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Divers

Vakgebieden

Beroepsopleiding
Coaching
Management
Mental Coaching
Persoonlijke ontwikkeling

Artikelen

De Kracht van de Gedachte

De Kracht van de Gedachte Iedere gedachtenimpuls wordt gerubriceerd en opgeslagen in je onderbewustzijn. Gedurende de eerste 18 jaar van ons leven kregen we meer dan 148.000 keer NEE te horen of dat we...

Succesvol Management

Waarom zou je als directie investeren in coaching en training? Wat levert de tijd die je aan ontwikkeling van je medewerkers besteed je op? Voor de volgende generatie leiders stelde ik een aantal jaar...

Werkgeluk

In 2018 hadden zo’n 1,3 miljoen Nederlanders last van burn-out gerelateerde klachten. Echter is dit nog maar het topje van de ijsberg, aangezien alle andere psychische aandoeningen, ziekteverzuim en stress...

Verander je gedachten en jij verandert

Vaak valt het ons niet eens op dat alles goed gaat. We denken te weten wie we zijn, maar is dat wel zo? We nemen teveel invloeden van buitenaf aan. Krijgen een verkeerd beeld van onszelf en raken onszelf...

Onze locatie

PROMEG Mental Coaching


Oversteweg 2 7556 TZ Hengelo
0653799219 Klik om te bellen