Re-Enter


Crailose hof 2 1272 RG Huizen
06-51362291 Klik om te bellen

Over Re-Enter

COACHING :Je vraagt je op bepaalde momenten in je leven af wat je werkelijk beweegt, waarvoor je het allemaal doet?

Re-Enter is een praktijk voor training, coaching en begeleiding. De coach Renata van Enter biedt individuele coaching. In een aantal één-op-één gesprekken krijg je precies dat duwtje in de rug dat je weer een stap verder brengt in je ontwikkelingsproces, of dat nu privé of zakelijk is. Coaching kan je behulpzaam zijn in heel veel verschillende situaties. Jouw persoonlijk levensverhaal neemt een centrale plaats in. Ieder mens heeft eigen levensthema’s. Wanneer je je van deze thema’s bewust wordt, krijg je de kans je zelfinzicht te vergroten, authentieker gedrag te ontwikkelen en uiteindelijk te doen wat je echt wilt doen.  

Opleding Coachen met hart en Ziel

Voor coaches, leidinggevenden, trainers, en iedereen die geinteresserd is!

Een twaalfdaagse reis die je verder brengt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling als coach, begeleider, leidinggevende en als mens. 
Deze opleiding is ontstaan uit de behoefte om mijn kennis te delen. In de hoop en verwachting dat professionals zich blijven ontwikkelen en verschillende leermeesters hebben.

Ik deel graag mijn ervaring en mijn blik op coachen en begeleiden. Daarbij geef ik aan wat ik belangrijk vind en deel mijn inzichten en lesmaterialen graag met de deelnemers.

Daarnaast leren we van elkaar. Ieder brengt namelijk ook zijn of haar geschiedenis, verhaal en thema’s mee. Daarom ook intervisiegroepen om te oefenen en van elkaar te leren. 

Met maximaal 9 deelnemers gaan we ‘op reis’ waarin je ook gevraagd wordt je persoonlijke vragen in te brengen.

       

Re-Enter in het kort

Soort opleidingen

Training
Trainingen
Volwassenenopleiding
Workshops

Opleidingsniveaus

Divers

Vakgebieden

Coaching
Communicatie interen en extren voor iedereen
Management
Persoonlijke ontwikkeling en communicatie
Sociaal en pedagogisch

Onze locatie

Re-Enter


Crailose hof 2 1272 RG Huizen
06-51362291 Klik om te bellen