SignOn ICT Trainingen+


Zuidplein 36 - WTC 1077 XV Amsterdam
020 8208362 Klik om te bellen

Over SignOn ICT Trainingen+

SignOn ICT Trainingen+ verbetert en onderhoudt de ICT-kennis van werkend Nederland. Dat doen we praktijkgericht op elk niveau; van basis tot expert. Ook na een training kun je een beroep doen op onze gespecialiseerde trainers. Niet voor niets zijn we uitgeroepen tot beste opleider van Nederland.

ICT helpt mensen om efficiënter te werken. Maar in de praktijk worstelen ze met software-updates en kunnen ze programma’s niet optimaal benutten. Door een training (open inschrijving of in-company) te volgen bij SignOn ICT Trainingen+ haal je meer uit software. Nieuwe vaardigheden zijn direct toepasbaar. Zo helpen we jouw organisatie vooruit! Kijk hier voor een overzicht van al onze trainingen.

Waarom SignOn ICT Trainingen+?
Klanten kiezen voor ons vanwege de kwaliteit van de trainingen, onze expertise en hoge waarderingscijfers. We streven naar maximaal rendement uit onze ICT-trainingen. Daarom brengen we altijd vooraf de (hulp)vraag en behoeften in kaart. We matchen jouw vraag met de juiste expert-trainer. Het lesmateriaal is up-to-date en inbegrepen. Bovendien kun je aangeven in welke taal je een training wilt volgen: Nederlands of Engels. De trainingen zijn op jouw bedrijfslocatie of op de locaties van Business Centre Nederland (BCN) in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam,  Utrecht of Zwolle. Na afloop ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Exclusieve nazorg
Loop je na een training aan tegen vragen bij de dagelijkse werkzaamheden? Dan kun je altijd contact opnemen met de trainer via support@signon.nl. Je ontvangt vrijwel direct antwoord met extra uitleg, telefonisch of per mail. Deze aanvullende service is uitsluitend voor ex-deelnemers van onze trainingen.

Meer weten?
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via info@signon.nl of bel ons op 020 – 820 83 62.

Met vriendelijke groeten en tot ziens !
SignOn ICT Trainingen & Diensten

Foto's

SignOn ICT Trainingen & DIensten

SignOn ICT Trainingen+ in het kort

Soort opleidingen

Bedrijfsopleidingen
Cursus
Dagopleidingen
Deeltijd
E-learning
Maatwerktrainingen in-company
Thuisopleidingen
Training
Trainingen
Volwassenenopleiding
Workshops

Opleidingsniveaus

Divers
Hbo
Mbo
Wo

Vakgebieden

Computers en ICT
Economie, recht en arbeid
Management
Security

Artikelen

Nederlandse werknemer hecht erg aan opleidingsmogelijkheden

Budget Medewerkers kijken reikhalzend uit naar de invoering van persoonsgebonden opleidingsbudgetten en persoonlijke opleidingsplannen. Toch is er voor slechts 3 op de 10 werknemers een persoonlijk opleidingsplan...

Onze locatie

SignOn ICT Trainingen+


Zuidplein 36 - WTC 1077 XV Amsterdam
020 8208362 Klik om te bellen