STE Languages


Aalsterweg 3 5615 CA Eindhoven
0402452860 Klik om te bellen

Over STE Languages

Een toonaangevend taalinstituut word je niet zomaar. Daar is ervaring voor nodig. STE Languages is begonnen als de afdeling 'Taalonderwijs' bij Philips en geeft inmiddels al meer dan 25 jaar onderwijs in taal door middel van trainingen, cursussen, e-learning en workshops. Door deze jarenlange ervaring kun je vertrouwen op onze expertise. De missie van STE Languages is gestoeld op Meet - Connect - Grow. Taal draagt bij aan een betere verbinding met elkaar, persoonlijke groei, meer zelfvertrouwen en (commercieel) succes voor individuen en organisaties.

STE Languages is een bruisende interculturele ontmoetingsplek. Ruim 20 talen klinken door de leslokalen, waar meer dan 80 nationaliteiten werken aan een gedeelde droom: taalvaardig worden in een vreemde taal. Internationals versterken hun taalvaardigheid en presteren daardoor beter. Inburgeraars leren de Nederlandse taal en samenleving kennen. En ook incompany levert STE taaloplossingen voor allerlei organisaties in de dagelijkse praktijk. Maatwerk voor iedere taalkwestie, dat is STE Languages ten voeten uit.

Kwalitatief onderwijs gedijt bij een prettige sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Onze cursisten komen uit alle hoeken van de wereld en dat zorgt voor bijzondere gesprekken. Die culturele verscheidenheid herbergt een wijze les: taal verrijkt, verbindt en geeft het leven kleur. We zijn er trots op daar een bijdrage aan te mogen leveren. Cedeo, een onafhankelijk kwaliteitsinstituut voor de opleidingsmarkt, voert elke 2 jaar een klanttevredenheidsonderzoek uit onder de zakelijke klanten van STE. In 2021 behaalt STE bij deze zakelijke klanten een score van 96.3% goede tot zeer goede dienstverlening, een resultaat dat ruim boven het gemiddelde in de markt en de Cedeo norm uitkomt.

STE beschikt over het keurmerk Blik op Werk. Dit keurmerk geeft aan dat ons taleninstituut voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van DUO. Cursisten met een lening/vergoeding van DUO kunnen alleen studeren bij een taleninstituut met het Blik op Werk-keurmerk. Cursisten horen via hun persoonlijke netwerk over STE, of worden naar ons taleninstituut doorverwezen via hun bedrijf, de gemeente of Vluchtelingenwerk.

STE Languages in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Deeltijd
Thuisopleidingen
Volwassenenopleiding
Volwassenonderwijs

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo
Voortgezet onderwijs
Wo

Vakgebieden

Talenonderwijs

Onze locatie

STE Languages


Aalsterweg 3 5615 CA Eindhoven
0402452860 Klik om te bellen