Taleninstituut Nederland - zakelijke taaltrainingen op maat


Keizersgracht 170 1015 CZ Amsterdam
020 7727197 Klik om te bellen

Over Taleninstituut Nederland - zakelijke taaltrainingen op maat

Bij de meeste taaltrainingen gaat het alleen om de taal. In onze zakelijke taaltrainingen besteden wij daarnaast ook ruimschoots aandacht aan uw bedrijf, de inhoud van uw functie en de situaties waarin u de te leren taal wilt gebruiken.

Met het oog hierop hebben wij in ons cursusmateriaal speciaal ontwikkelde modules opgenomen voor typisch zakelijke gesprekssituaties zoals onderhandelen, vergaderen of het presenteren van uw producten op een beurs. Behalve dit door ons instituut ontwikkelde lesmateriaal maken wij tijdens de taaltrainingen gebruik van materiaal uit uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan uw website, folders, bedrijfspresentaties enz.

Onze trainers hebben niet alleen ruime ervaring met het verzorgen van zakelijke taaltrainingen, maar ze zijn ook goed thuis in het internationale bedrijfsleven op één of meer van de gebieden Sales, Marketing, Management, Finance en Administratie. Juist deze combinatie staat garant voor efficiënte en praktijkgeoriënteerde taaltrainingen, waarin uw doelstellingen altijd centraal staan.

Foto's

Taleninstituut Nederland - zakelijke taaltrainingen op maat in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Deeltijd
Opleidingen voor ouderen
talen cursus Duits
Thuisopleidingen
Voltijd

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo

Vakgebieden

Talenonderwijs

Onze locatie

Taleninstituut Nederland - zakelijke taaltrainingen op maat


Keizersgracht 170 1015 CZ Amsterdam
020 7727197 Klik om te bellen