TC University


Clazina Kouwenbergzoom 97 3065 KC Rotterdam

Over TC University

Een eigentijds en professioneel opleidingsinstituut. Wij leiden talenten zoals jij op tot vakbekwame trainers en coaches. Wij onderscheiden ons in meerdere opzichten, maar vooral in de manier waarop we recht op het doel afgaan. We staan met beide voeten in de klei. We werken vanuit de praktijk, met een gezonde dosis theorie als basis.

Ieder individu is uniek, iedere trainer of coach dus ook. De TC University ondersteunt jouw groei en jouw ontwikkeling. Ben je klaar om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen loopbaan? Beschik je over zelfinzicht en ben je bereid om pro-actief te werk te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om je te ontwikkelen tot een vakbekwame en unieke trainer of coach met een erkend Post HBO diploma op zak.

De TC University is opgericht door Anthony Sinke en Suzanne Vanca. Beiden hebben jarenlange ervaring in het bedrijfsleven én in het trainen en opleiden van mensen en organisaties. Ze verwachten van de andere vaste en gastdocenten hetzelfde: de perfecte mix van deskundigheid, opgebouwd met ervaring in het lesgeven en in het werkveld. De post HBO opleidingen zijn beschikbaar op meerdere locaties, waaronder Rotterdam en Utrecht.

TC University in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Deeltijd
Opleidingen voor ouderen
Thuisopleidingen
Voltijd
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Hbo

Vakgebieden

Computers en ICT
Economie, recht en arbeid
Lerarenopleidingen
Media en journalistiek
Muziek, theater en beeldende kunsten
Sociaal en pedagogisch
Sport en bewegen
Talenonderwijs
Techniek
Zorg

Onze locatie

TC University


Clazina Kouwenbergzoom 97 3065 KC Rotterdam