The Square Mile Business Language Training


Johan de Wittstraat 41 2334 AN Leiden
0715323356 Klik om te bellen

Over The Square Mile Business Language Training

Met een zakelijke taaltraining van The Square Mile haalt u het beste uit uzelf. U wilt op professioneel niveau communiceren in een vreemde taal: doeltreffend schrijven, effectief vergaderen, goed luisteren en adviseren. Wij bieden u duurzame kwaliteit, 100 procent maatwerk en ondersteuning van a tot z. U kunt bij ons terecht voor zakelijke taaltrainingen in diverse talen.

The Square Mile is sinds 2002 gespecialiseerd in zakelijke taaltrainingen op maat. Ons toegewijde team organiseert succesvolle taaltrainingen voor 1 tot 150 deelnemers. In alle sectoren en overal in Nederland. Duurzame kwaliteit staat voorop, van het eerste gesprek tot het borgen van de leerdoelen. Wij investeren in echt persoonlijk contact en gaan een duurzame verbinding aan met uw organisatie. Zo heeft u blijvend profijt van aantoonbare resultaten. Ook in de toekomst.

Waarom kiezen elk jaar ruim duizend mensen voor The Square Mile? Omdat wij hebben geleerd wat wel en niet werkt. Wij luisteren, adviseren en organiseren vervolgens een taaltraining op 100 procent maatwerkbasis. Zakelijke taaltrainingen op maat zijn essentieel anders dan klassikale taalcursussen. Uzelf, uw collega’s en uw organisatie staan centraal. Uw niveau, achtergrond en leerdoelen zijn leidend. Is de opleidingsvraag urgent en uw tijd kostbaar? Wij zijn flexibel in planning en locatiekeuze.

The Square Mile Business Language Training in het kort

Soort opleidingen

Deeltijd
Voltijd
Volwassenenopleiding

Opleidingsniveaus

Dutch for expats
Hbo
Mbo
Voortgezet onderwijs
Wo
Zakelijke taaltrainingen

Vakgebieden

Talenonderwijs

Onze locatie

The Square Mile Business Language Training


Johan de Wittstraat 41 2334 AN Leiden
0715323356 Klik om te bellen