Triple A Security


Beatrixlaan 39 6269 EX Margraten
06 50277344 Klik om te bellen

Training door experts met hands-on ervaring
Opgedane kennis kan direct worden toegepast
Laatste ontwikkelingen verwerkt in materiaal

Over Triple A Security

Wenst u een workshop of training die impact heeft en waarvan de kennis direct ingezet kan worden in de uw organisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn uw partner voor al uw trainingen en managementvraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging, risico management, business continuity, compliance (denk aan NIS2, PCI DSS) en audits.

Onze trainers werken zelf in de praktijk en hebben dus kennis en ervaring met de uitdagingen die komen kijken bij de implementatie van informatie beveiliging, business continuity of andere ISO management systemen.

Wij verzorgen zowel trainingen voor de board, het management als de operationele medewerkers. DIt kunnen wij zowel op maat doen, in company of via open trainingen.

Daarnaast verzorgen wij awareness workshops of andere workshops rondom de domeinen binnen de thema's risico management, informatie beveiliging en business continuity. Denk dan bv aan een specialisatie zoals contracten voor derde partijen. Vandaag de dag worden deze thema's ook wel Cyber security en Cyber resillience genoemd.


Bent u ook benieuwd naar onze meerwaarde voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend orienterend gesprek of voor uw persoonlijke offerte.

Triple A Security in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Cursus
Deeltijd
In-company trainingen / workshops
Maatwerk
Training
Trainingen
Virtual Classroom
Voltijd
Workshops

Opleidingsniveaus

Divers
Hbo
Mbo
Post-HBO

Vakgebieden

Beroepsopleiding
Risico Management, informatiebeveiliging (ISO 27001), business continuity (BS25999)
Security

Onze locatie

Triple A Security


Beatrixlaan 39 6269 EX Margraten
06 50277344 Klik om te bellen