Valiani.nl Italiaans


Anne Frankweg 30 2331 GN Leiden
06 21403894 Klik om te bellen

Over Valiani.nl Italiaans

Italiaans leren met een ervaren én gedreven native speaker: van meer formele, in-company trainingen tot ongedwongen cursussen in een huiselijke setting. Ook voor klassikale cursussen in kleine groepen, van beginners tot gevorderden. Tegewoording zeer uitgebreide keukze aan online lessen.

Laura Valiani is een veelzijdige, ervaren en gecertificeerde docente uit Perugia, Italië. Ze geeft met passie jarenlang (taal)lessen aan alle leeftijdsgroepen, van kinderen tot universitaire studenten en senioren.

Sinds 1993 heeft ze les gegeven in Italië en in Nederland, zowel in het privéonderwijs als aan de universiteit. Zo heeft ze bijvoorbeeld met verschillende volksuniversiteiten samengewerkt, met de internationale Italiaanse vereniging Dante Alighieri en met de prestigieuze Berlitz school. In Italië is ze universitair docent geweest aan de Università degli Studi di Perugia.

Ze ontwikkelt zelf cursussen en organiseert (inter)nationale trainingen en begeleidt lokaal een team dat les geeft aan kinderen. Gegeven haar langdurig ervaring is ze in staat om de gewenste taaldoelen te verwerken in op maat gesneden leergangen en om origineel lesmateriaal te produceren.

Foto's

Valiani.nl Italiaans in het kort

Soort opleidingen

Cursus
Deeltijd
E-learning
Opleidingen voor ouderen
Taalcursussen
Thuisopleidingen
Trainingen
Volwassenenopleiding
Workshops

Opleidingsniveaus

Gymnasium
Hbo
Mbo
Wo
Zakelijke taaltrainingen

Vakgebieden

Talenonderwijs

Onze locatie

Valiani.nl Italiaans


Anne Frankweg 30 2331 GN Leiden
06 21403894 Klik om te bellen