Van Wees Opleidingen


Molenwerf 21/L 1911 DB Uitgeest
0251311565 Klik om te bellen

Over Van Wees Opleidingen

Van Wees opleidingen is een onafhankelijk opleidingsinstituut en is gevestigd in Uitgeest. Van Wees opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van veiligheidsopleidingen (waaronder EHBO, Bedrijfshulpverlening, VCA en diverse branchespecifieke veiligheidsopleidingen). Wij verzorgen praktische opleidingen die erkend zijn door diverse wettelijke instanties, waaronder Scholingsfondsen, Het Oranje Kruis en het NIBHV. Deze instellingen stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de opleidingen, de organisatie en de administratieve afhandeling. Van Wees opleidingen verzorgt, louter met ervaren en gekwalificeerde docenten de opleidingen. De opleidingen worden afgerond met officieel erkende certificaten en worden in heel Nederland verzorgd, waarbij het zwaartepunt van oudsher ligt op Noord-Holland.

Daarnaast verzorgt Van Wees Opleidingen opleidingen voor en namens een aantal adviesbureaus en opleidingsinstellingen. Ook deze instellingen stellen hoge eisen aan de organisatie, producten en administratieve afhandeling. Tevens regelt Van Wees Opleidingen, naast opleidingen, ondersteuning bij subsidieaanvragen en worden er cursussen in het kader van ISO- en VCA certificering gegeven.

Tenslotte mag Van Wees Opleidingen grote Nederlandse ondernemingen tot haar klantenbestand rekenen, waaronder KPN Nederland en BAM Wegen. Deze bedrijven brengen niet alleen de opleidingen, maar ook de volledige administratieve afhandeling onder bij Van Wees Opleidingen.

Van Wees Opleidingen in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Deeltijd
Voltijd

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo
Voortgezet onderwijs

Vakgebieden

ARBO Veiligheid

Onze locatie

Van Wees Opleidingen


Molenwerf 21/L 1911 DB Uitgeest
0251311565 Klik om te bellen