Vilna.nl


Breitnerlaan 243-245 2596 GZ 's-Gravenhage
06 44 44 02 12 Klik om te bellen

Over Vilna.nl

Vilna.nl verzorgt opleidingen en coaching voor een slim en makkelijk leven.
Verandering gaat van binnen naar buiten. Een verandering kan alleen dan succesvol zijn, wanneer het individu intrinsiek de vaardigheden om te kunnen veranderen beheerst.
Om een verandering door te voeren, is persoonlijke ontwikkeling dus een MUST. Zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, veranderbereidheid en veerkracht zijn vaardigheden die onontbeerlijk zijn in het bereiken van nieuwe doelen. Bij Vilna.nl ben je op het juiste adres. Wij leren je vaardigheden om anders te kijken naar jezelf en/of je organisatie. Wij stomen mens en organisaties klaar voor de toekomst waarin verandering de enige constante is.
Zo ervaar je de kracht van zelfsturing, haal je persoonlijk veel inzichten en geef je jezelf of je organisatie een nieuwe dynamiek.
Zo kun je je individueel laten coachen, zijn er de “algemene” seminars en verzorgt Vilna.nl seminars op maat.

In de 9daagse NLP opleiding worden alle successtrategieën uit meerdere stromingen samengebundeld in één bruikbaar pakket. Als basis NLP, aangevuld met allerlei technieken en kennis uit andere stromingen zoals Mindfullness, EMDR, EFT, TA, RET enz.
Dit allemaal in een unieke combinatie van lifecoaching, muziek, beweging en cabaret, wat het leren tot een ware belevenis maakt.

Vilna.nl in het kort

Soort opleidingen

NLP 9 daagse

Opleidingsniveaus

Hbo

Onze locatie

Vilna.nl


Breitnerlaan 243-245 2596 GZ 's-Gravenhage
06 44 44 02 12 Klik om te bellen