VIPD


Stationsstraat 36B 8331 GK Steenwijk
0521523487 Klik om te bellen

Over VIPD

Verkerk Interactive Performance Development (VIPD) is een internationale organisatie die zich richt op performance verbetering door middel van training, competentiemanagement, coaching en organisatiebegeleiding. In totaal kent VIPD zo’n 20 medewerkers. Het hoofdkantoor / trainingscentrum staat in Steenwijk (NL). Daarnaast zijn er twee vestigingen in België en Georgië. Het doel is altijd om strategisch beleid door te vertalen in zichtbaar gewenst menselijk gedrag, zodat de klant en/of de interne collega echte toegevoegde waarde beleeft en de organisatie daarmee haar missie maximaal exploiteert.

Met name van belang hierbij zijn:
1) betrokkenheid en acceptatie van medewerkers,
2) direct toepasbare vaardigheden,
3) opvolging in het kader van ‘meten is weten’,
gecombineerd met de positief confronterende begeleidingsstijl van VIPD.

Dit wordt vanuit de VIPD backoffice ondersteunt met innovatieve e-learningprogramma’s en een in eigen beheer ontwikkeld competentiemanagementsysteem, wat bij een aantal grote organisaties in Nederland en Georgië operationeel is.
Voor de diverse verantwoordelijkheidsniveaus in een organisatie heeft VIPD verschillende Business Development Coaches, die graag samen met u trendsettende oplossingen bespreken voor uw specifieke vraagstelling.


VIPD in het kort

Opleidingsniveaus

Hbo
Mbo

Vakgebieden

Zakelijke dienstverlening
Zorg

Onze locatie

VIPD


Stationsstraat 36B 8331 GK Steenwijk
0521523487 Klik om te bellen