Terug

Algemeen computer

J.Peet.

Ik zou graag wat meer willen weten over de werking van:

de prullenbak, foto's op je computer zetten, foto's via de computer op een dvd zetten, werking excel, algemeen.


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte plaatser van vraag op 04.03.09

 

Mijn naam is Len Roest en geef cursussen in Ermelo. U kunt de onderdelen in combinatie oefenen en het is handig als u mij belt. Mijn lespraktijkruimte is in Ermelo Gelderland. Dus ik weer niet waar u zit.  mijn tel. nr. is 0341-554699


Antwoord van OEM Office Elearning Menu

OfficeElearningMenu is een Microsoft gecertificeerde partner, een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in MS Office e-learning cursussen. Al onze Microsoft Office gecertificeerde E-learning cursussen zijn incl. praktijkopdrachten met real-time feedback bij gemaakte fouten, rijke interactieve multimedia lessen met ondertiteling en spraak, voortgangsrapportages van wat u beheerst en wat u nog te doen staat en u ontvangt na het afronden van 70% van de praktijkopdrachten altijd een certificaat van deelname. De trainingen zijn verkrijgbaar in 5 talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans) Onze e-learning lesmethode wordt ook veelvuldig ingezet bij Office migraties of opleidingsprojecten, tevens bieden wij maatwerktrajecten voor groepen of scorm integratie in uw eigen leerportaal of LMS. Het kan lastig zijn om te bepalen op welk cursus level u of uw medewerkers/ collega’s zitten. Met behulp van onze kosteloze online testen ondersteunen wij u graag om dat per persoon in kaart te brengen. Een online test duurt ongeveer 5 minuten waarna u automatisch cursus level advies krijgt. Al onze testen zijn ontwikkeld door gecertificeerde docenten. De volgende testen zijn gratis beschikbaar:WordExcelPowerPointAccessOutlook Om naar de testen te gaan kunt u het onderstaand Internet adres gebruiken.http://www.officeelearningmenu.nl/test.html Mocht u niet tevreden zijn over uw score of wilt u juist uw kennis verbreden bieden wij u de mogelijkheid om deze cursus direct online aan te kopen/ bestellen.
Zodra wij de betaling hebben ontvangen versturen wij binnen een ½ werkdag uw inloggegevens.
Indien u meer informatie of een offerte wenst voor Office migraties, opleidingsprojecten, maatwerktrajecten voor groepen of scorm integratie in uw eigen leerportaal of LMS neem dan contact met ons op. Ruim 1 miljoen tevreden cursisten gingen u reeds voor en behaalden online een certificaat van deelname.