Terug

Excel Curcus Groep.

Renske

Goedendag,

 

Voor mijn werk ben ik op zoek naar een Excel-curcus in omgeving Harderwijk die mij en mijn collega's een stevige basis kan geven voor het werken met Excel. allen zijn wij beginners op het gebied van Excel. Graag ontvang ik van u antwoord op onderstaande vragen, zodat ik mijn werkgever een gedegen aanbod kan laten zien.

1. Worden er ook Excelcursussen in besloten groepsverband gegeven en zo ja hoeveel deelnemers zijn hervoor nodig (minimaal en maximaal)

2. Kan de cursus ook op locatie worden gegeven?

3. Kan de cursus in de avonuren plaatsvinden?

2. Wat zijn de kosten P.P.?

3. Hoe lang duurt de basiscursus Excell?

4. Kan er bij eventuele vervolgcursussen korting worden gegeven 9indien er vervolg nodig is voor bepaaklde functies)?

 

Met vriendelijke groet,

Renske

 


1 Antwoord

Antwoord van Toels-PC

Goedemiddag Renske,

Oeps, dit is wel een erg late reactie. Dat komt omdat wij dit kanaal niet vaak bekijken en vooral werken via onze eigen website.
Waarschijnlijk is je vraag dus al ingevuld.

Mocht dat niet het geval zijn: ja, wij zouden je kunnen helpen. Wij verzorgen altijd maatwerktrainingen, zodat de training aansluit bij de voorkennis van de deelnemers en bij wat ze in de praktijk gaan gebruiken. Wij werken ook altijd met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor iedere deelnemer. Bekijk eventueel onze website voor meer informatie: www.toels-pc.nl

Het is het handigste als we telefonisch kunnen overleggen over jullie wensen. Je kunt mij hiervoor bellen (Saskia: 06 - 2089 6160) f mijn collega Jolanda Toet (0348 - 43 43 55). Je kunt ook je telefoonnummer aan ons doorgeven, zodat wij je kunnen bellen.

Met vriendelijke groeten,
Toels-PC, Saskia Jacobsen