Terug

Wanneer diploma

w de waard

   

   Antwoord van de vraag 09-01-2011.

  Opleiding van Fabius.

 


2 Antwoorden

Antwoord van Interieurvormgeving/Styling Perk Interieuropleidingen

Bij de 2 jarige opleiding Interieurstyling wordt de laatse 3 maanden gewerkt aan een eindexamenopdracht.

Deze wordt wekelijks begeleid door vakdocenten.De eindexamenopdracht wordt beoordeld door vakdocenten en een gecommiteerde. Bij voldoende beoordeling ontvangt de student het instituutsdiploma van Perk Interieuropleidingen.

Bij de 3 jarige opleiding Interieurvormgeving wordt de laatste 5 maanden gewerkt aan een eindexamenopgave. De rest van de procedure is gelijk aan de Interieurstyling.

Om een beeld te krijgen van de examenopdrachten kunt u onze website bekijken. Daar zijn de eindexamenkranten te vinden waarin een uitvoerige beschrijving van de opgaven.

Marian van den Dungen, directie Perk Interieuropleidingen

 

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

In Oriental College opleidingen word modulair gewerkt. elke module heeft een certificaat ter afsluiting. Praktijk module certificaten zijn CRKBO erkent en geven dus gelegenheid direct laagdrempelig aan de slag te gaan. Voor een certificaat afsluiting wod een stage verplicht gesteld en een verslag/paper. Het BA paper Gezondheidskunde, sport en schoonheid bestaat daardoor deels uit het samenvatten van stages en verslagen. De laatste 3 maanden van de studie richten zich dan ook op verslag legging en paper schrijven en verdediging. Het MA programma is meer een research verslag als onderdeel van uitvoering van stage en opdrachten.