Vrolijk & Frans, taal leren met plezier


De Acht Schepel 75 3853 EV Ermelo
0341551998 Klik om te bellen

Over Vrolijk & Frans, taal leren met plezier

Vrolijk & Frans, taal leren met plezier 

Als één van de eersten in Nederland maakt Vrolijk & Frans gebruik van de unieke methode TPRS*, ook wel TPR Storytelling genoemd, waarmee je een taal moeiteloos vloeiend gaat verstaan en spreken.

Wat is er zo anders aan onze lessen? 
Onze lessen zijn praktisch en elke les spreken we 90 à 100% van de tijd Frans. Het bijzondere daarbij is, dat je de taal leert vanuit verhalen, die we samen – in het Frans uiteraard – maken. "Onze hersenen zijn ingesteld op verhalen". Kom in de gratis proefles meemaken hoe onze lessen in hun werk gaan! Onze werkwijze is gebaseerd op hoe het brein taal verwerft en dat is de kracht van onze werkwijze. Woordjes stampen, werkwoordsvervoegingen leren en grammatica regels leren zijn niet breineffectief en zul je dus niet hoeven te doen.  

Voorop in onze lessen staat het op een plezierige en ontspannen manier beter kunnen verstaan en vlot(ter) leren spreken van de Franse taal. We besteden veel aandacht aan de Franse en Francofone cultuur en gewoonten via liedjes, filmfragmenten, proeven van Franse specialiteiten etc. Computer, tablet of mobiel en multimedia worden ingezet om het leren zo effectief en leuk mogelijk te maken.

De avondlessen Vrolijk & Frans starten eind september en de daglessen begin november. In het voorjaar geven we een meerdaagse intensieve talencursus in bijvoorbeeld Luik in Franstalig België.

We ontmoeten je graag in onze lessen!

TPRS* = Teaching Proficiency through Reading and Storytelling = een taal doceren vanuit verhalen en lezen

Foto's

Proefles Vrolijk & Frans Ermelo

Vrolijk & Frans, taal leren met plezier in het kort

Soort opleidingen

Taalcursussen

Opleidingsniveaus

CEF Niveau: Beginners, A1, A2, B1, B2, C1, C2

Vakgebieden

Werk en vrije tijd

Onze locatie

Vrolijk & Frans, taal leren met plezier


De Acht Schepel 75 3853 EV Ermelo
0341551998 Klik om te bellen