Westhaghe Training & Advies


Kingsfordweg 151, 15e etage 1043 GR Amsterdam
020-3080466 Klik om te bellen

Over Westhaghe Training & Advies

Westhaghe Training & Advies organiseert trainingen op ICT gebied en is gespecialiseerd in het geven van Microsoft Office trainingen. Van basisgebruikers tot aan experts; voor iedere cursist hebben wij een training beschikbaar die aansluit op zijn of haar niveau. Denk bijvoorbeeld eens aan het maken van een gelikte PowerPoint presentatie, of ben je voornamelijk thuis aan het werk en wil je leren optimaal gebruik te maken van Teams? Of wil je leren data om te zetten naar rijke analyses en visuele rapportages?

Training bij ons op locatie, bij jou op locatie of bij jou thuis?

Het hele jaar door hebben wij al onze trainingen gepland staan op diverse locaties in Nederland. De meeste trainingen zijn binnen één of twee dagen te voltooien. Wij zorgen voor een laptop waar je gebruik van kunt maken tijdens de training. Uiteraard zorgen wij voor genoeg koffie en thee (of water) voor tijdens de training en tussen de middag een uitstekend verzorgde lunch. Aan het eind van de dag ontvang je een digitaal certificaat en, indien beschikbaar, digitaal naslagwerk direct in je mail. Zo kan je thuis alles nog eens rustig nalezen.

Mocht je nog niet op locatie kunnen trainen? Je kan bij al onze geplande trainingen ook virtueel aansluiten! We organiseren sinds dit jaar de zogeheten hybride trainingen: Er zullen cursisten daadwerkelijk op een locatie aanwezig zijn met een docent die de stof uitlegt, jij kunt eventueel virtueel aansluiten en als volwaardig cursist deelnemen. Je krijgt dezelfde uitleg als de cursisten op locatie, de mogelijkheid om je vragen te stellen en uiteraard materiaal om te oefenen. Na de training ontvang je uiteraard ook je digitale certificaat en digitaal naslagwerk in de mail!

Mocht je meerdere collega’s weten die dezelfde training willen volgen? Dan kan dat ook bij jou op locatie! Informeer naar de mogelijkheden.

Westhaghe Training & Advies in het kort

Soort opleidingen

Bedrijfsopleidingen
Cursus
Dagopleidingen
E-learning
Maatwerk
Training
Trainingen
Virtual Classroom
Volwassenenopleiding
Workshops

Opleidingsniveaus

Divers
Hbo
Mbo
Van basisgebruiker tot expert

Vakgebieden

Computers en ICT

Onze locatie

Westhaghe Training & Advies


Kingsfordweg 151, 15e etage 1043 GR Amsterdam
020-3080466 Klik om te bellen