Windesheim


Campus 2-6 8017 CA Zwolle
0900-8899 Klik om te bellen

Over Windesheim

 

Bedrijfsomschrijving
Windesheim werkt aan kwalitatief hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen. Met ruim 20.300 studenten, duizenden cursisten en 1.800 medewerkers in de vestigingsplaatsen Zwolle en Almere is Windesheim één van de grotere hbo-instellingen in Nederland. Windesheim is groot, maar ondanks die grootte hebben alle opleidingen hun eigen gebouw en hun eigen sfeer. Zo blijft het toch gezellig. Welke opleiding je ook kiest, de kwaliteit van ons onderwijs staat voorop. Jij, als student staat centraal. Jij bepaalt zelf hoe je studieprogramma er uitziet. Natuurlijk hoef je dat niet allemaal alleen uit te zoeken. Je kunt met je vragen altijd terecht bij docenten, decanen en studiebegeleiders.

Bij Windesheim kies je uit meer dan 50 hbo bachelor opleidingen. Lastig kiezen? Dat valt mee. Om het je makkelijk te maken hebben we onze opleidingen onderverdeeld in de volgende interessegebieden:

 

Bewegen en Sport, Economie, Management en Recht; Gezondheid en Welzijn, Logistiek, Onderwijs, Journalistiek en Communicatie, Techniek en ICT, Theologie en Levensbeschouwing. Binnen deze interessegebieden beidt Windesheim meerdere opleidingen aan.

Windesheim staat met beide benen in de maatschappij en heeft maatschappelijke betrokkenheid, duurzaamheid en ondernemen hoog in het vaandel. Windeheim heeft samenwerkingsverbanden met verschillende instellingen, ondernemingen, onderwijsinstellingen en universiteiten in binnen- en buitenland.

Windesheim biedt niet alleen vol- en deeltijdopleidingen, ook professionals kunnen bij Windesheim terecht voor post-hbo-opleidingen, masteropleidingen, cursussen en trainingen en maatwerk. Op deze manier sluit Windesheim aan bij het idee van 'een leven lang leren'. Alle opleidingen en voorzieningen van Windesheim zijn gehuisvest op de Campus op loopafstand van het NS-station.
 
Meer weten? Kijk op www.windesheim.nl

Foto's

Windesheim in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen
Deeltijd
Voltijd

Opleidingsniveaus

Hbo

Vakgebieden

Computers en ICT
Economie, recht en arbeid
Lerarenopleidingen
Media en journalistiek
Sociaal en pedagogisch
Sport en bewegen
Talenonderwijs
Techniek
Zorg

Onze locatie

Windesheim


Campus 2-6 8017 CA Zwolle
0900-8899 Klik om te bellen