Windesheim Flevoland


Hospitaaldreef 5 1315 RC Almere
088 - 469 88 88 Klik om te bellen

Over Windesheim Flevoland

Kies je voor een opleiding bij hogeschool Windesheim? Dan krijg je een uitdagende en persoonlijke leerroute. Wij coachen en helpen je tijdens de gehele opleiding naar een succesvolle afronding.

Persoonlijke sfeer

Studenten ervaren bij ons een persoonlijke sfeer. Onze docenten kennen je bij naam en weten wat jij nodig hebt om de opleiding met succes af te kunnen ronden. Ook al zijn we met 23.000 studenten een grote instelling, je merkt het niet als je op één van de locaties van Windesheim rondloopt. Elke studie of dit nou in Almere is of in Zwolle, heeft zijn eigen gebouw of ruimte en dat voelt kleinschalig.

Wij hebben jou veel te bieden

Hogeschool Windesheim heeft je veel te bieden. Naast kwalitatief  goed onderwijs, kun je bij ons studiesuccescentrum terecht als je klachten of problemen hebt die je studievoortgang belemmeren, hebben we geweldige sportfaciliteiten en kunnen we je helpen  bij het ‘op’starten van je eigen onderneming. Ook heeft Windesheim een enorm netwerk in het bedrijfsleven. Dit kan je helpen bij het vinden van bijvoorbeeld een stageplaats.

Dichtbij jou

Bij Windesheim heb je keuze waar je wilt studeren: in Almere of Zwolle. Er is altijd wel een opleiding dichtbij jou in de buurt. En het aanbod aan opleidingen is groot! Nieuwsgierig? Bezoek dan een open dag of kom proefstuderen of meelopen.

Bekijk voor meer informatie:

www.windesheim.nl
www.windesheimflevoland.nl

Internationale studenten

Windesheim heeft voor internationale studenten comfortabele gemeubileerde kamers beschikbaar in Zwolle.  Tijdens de introductieweek leren nieuwe studenten elkaar, de campus en de stad kennen.

Foto's

Windesheim in Almere

Windesheim Flevoland in het kort

Soort opleidingen

Deeltijd
Voltijd

Opleidingsniveaus

Associate degree
Hbo

Vakgebieden

Communicatie
Computers en ICT
Economie, recht en arbeid
Management
Zorg

Onze locatie

Windesheim Flevoland


Hospitaaldreef 5 1315 RC Almere
088 - 469 88 88 Klik om te bellen